Vevstrikket t-skjorte

Denne t-skjorta er strikket i skogsfarger, og er tenkt som et sensommer- og høstplagg til minstemann. Gjerne med en brun eller grønn body under. Mønsteret fant jeg i boka "Barnestrikk fra paelas", og der finnes det også oppskrifter på vevstrikkjakkke og vevstrikkjole (altså andre plagg med samme mønster). Det fine med dette mønsteret er at man bare strikker med en tråd om gangen, og mønsteret er såpass enkelt at det går fort å huske det utenat, men likevel så variert at det ikke blir kjedelig. 


Nå kan høsten komme....

Pinner: Rundpinne og strømpepinne 3,5 og 4
Garn: Jeg har brukt Sandnes merino og Pickles merino extra fine, men oppskriften foreslår babysilk fra Du Store Alpakka eller Lille Lerke fra Dale garn.
Farge: Mellombrun og petrolium fra Sandnes og natur fra Pickles.
Garnmengde: Farge A: 150 g, Farge B: 50 g, Farge C: 50 gram (str. 3 år)


Vevstrikkmønster

Ønsker alle strikkere der ute en god strikkesøndag! 

#vevstrikk #strikkedilla #strikk #strikking #tskjorte #t-skjorte #vevstrikket #paelas #merinoull

3 kommentarer

Henriette Celin

14.08.2016 kl.10:27

Så flott den var (:

trenemamsen

14.08.2016 kl.12:03

Kjempe fin :)

Karoe

15.08.2016 kl.20:33

Så stilig!

Skriv en ny kommentar

Therese

Therese

35, Lørenskog

For 8-9 år siden var denne bloggen en mammablogg, nå har den gjenoppstått som håndarbeidsblogg med fokus på strikkeprosjekter, men også hekling og sying. Jeg følger mange strikkere på Instagram, men savner å kunne lese mer om prosessen bak hvert plagg, i tillegg til litt mer informasjon. Derfor starter jeg min egen strikkeblogg, hvor målet er å gi idéer og inspirasjon til andre strikkere. Jeg blir glad for tilbakemeldinger i kommentarfeltet, og vil gjerne ha lenker til andre håndarbeidsblogger.

Kategorier

Arkiv

hits