Sigurd t-skjorte
Pinner: Rundpinne str. 3 og 3,5 og strømpepinner str. 3
Garn: Drops Cotton Merino 
Farge: 16 (jeansblå) og 1 (natur)
Knapper: 2
Oppskrift en hentet fra strikkekalenderen til KlompeLOMPE (men den kan også kjøpes på nett).

Denne t-skjorta har jeg strikket til minstemann i familien. Den er strikket i Drops cotton merino, et garn som inneholder både merinoull og bomull, og derfor er perfekt for norske somre. Fargen som er avbildet i oppskriften var marineblå, men jeg synes denne blåfargen var så koselig at jeg gikk for den (i tillegg blir den ikke like varm i sola). Treknappene er kjøpt i den lokale strikkebutikken, og har små rever på seg. Et alternativ jeg også så for meg var små ankerknapper, og det er ikke umulig at jeg kjøper et par hvis jeg kommer over noen fine og kanskje bytter dem ut neste sommer for å få litt variasjon. Genseren er strikket såpass romslig at jeg regner med at den også passer neste sommer.


 

Selve t-skjorta var lett å strikke, og passer fint for nybegynnere. Det eneste stedet hvor man møter en liten utfordring, er når man skal strikke åpningen til knappene, og denne skal strikkes ensfarget (hvis man ønsker å få den lik som bildet i boka) . Da ble det to garnnøster på hver sin side av åpningen en liten stund, men man kan selvsagt også strikke med striper der også for å forenkle det. 


Strikk i bruk på en liten tass som elsker sommeren!

For øyeblikket har jeg både sokker og genser på pinnene, deilig feriestrikk! 
God ferie til alle!

 

4 kommentarer

nadja

21.07.2016 kl.10:54

Kjempe fin!!

22.07.2016 kl.21:39

Flott sommerstrikk!

Birthe

26.07.2016 kl.19:55

Fin t-skjorte, denne skal jeg strikke til barnebarnet!

Therese

28.07.2016 kl.13:36

Takk for koselige kommentarer!:)

Skriv en ny kommentar

Therese

Therese

35, Lørenskog

For 8-9 år siden var denne bloggen en mammablogg, nå har den gjenoppstått som håndarbeidsblogg med fokus på strikkeprosjekter, men også hekling og sying. Jeg følger mange strikkere på Instagram, men savner å kunne lese mer om prosessen bak hvert plagg, i tillegg til litt mer informasjon. Derfor starter jeg min egen strikkeblogg, hvor målet er å gi idéer og inspirasjon til andre strikkere. Jeg blir glad for tilbakemeldinger i kommentarfeltet, og vil gjerne ha lenker til andre håndarbeidsblogger.

Kategorier

Arkiv

hits