A new beginning

Nå er det litt mer fire år siden jeg skrev mitt siste blogginnlegg, og selv om jeg har vært inn på tanken på å slette bloggen et par ganger, har jeg latt den ligger for å kunne søke tilbake på en del av oppskriftene jeg har lagt ut. Innimellom har jeg logget meg inn, for å finne noen koselige kommentarer fra noen som har prøvd en oppskrift eller som lurer på om jeg noen gang skal skrive et blogginnlegg igjen.

Helt ute av bloggverdenen har jeg ikke vært, jeg fortsatt leser mange blogger, om ikke hver uke så i hvert fall på månedlig basis. 

I det siste har jeg lekt med tanken på å begynne å skrive igjen, en annen slags blogg enn det jeg gjorde tidligere. Mer anonym, mindre privat, slik at jeg kan dele det jeg har lyst til uten å bli for personlig. Det er jo greit når man jobber som lærer. I utgangspunktet har jeg lyst til å dele mat- og drikkeoppskrifter, en slags nettbasert kokebok for meg selv (og andre som måtte ha interesse av det). Det er aldri galt å dele, og mange av oppskriftene som er favoritter hos oss her hjemme, har jeg funnet hos mer og mindre kjente matbloggere. 
I tillegg ønsker jeg å dele en del av strikkeprosjektene jeg holder på med. Strikking er stort på Instragram, men innimellom er det hyggelig å lese et helt innlegg om et plagg, gjerne med flere bilder til. 
Noen daglig oppdatering blir det ikke her inne, i beste fall ukentlig. Tilbake er jeg i hvert fall - på et vis! I mellomtiden (til jeg produserer noe jeg har lyst til å dele) ønsker jeg den som måtte lese dette en riktig god sommer!


 

Én kommentar

27.06.2016 kl.17:12

Kjekt du er tilbake! :) God sommer!

Skriv en ny kommentar

hits