Svin tikka pita

I dag starter jeg blogginnlegget med en herlig oppskrift jeg prøvde ut til middag i dag:

Svin tikka pita
(4 porsjoner)

Ingredienser:
400 g skinkebiff eller Edelgrisstrimler
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ss olje
4 pitabrød
1 løk
2 tomat
1/2 agurk
Salat

Dressing:
4 ts tikka masala
4 ss Yoghurt Mild Naturell/Naturell

Fremgangsmåte: 
1. Krydre biffene eller strimlene (jeg foretrekker strimler) med salt og pepper og stemk dem i en panne med olje.
2. Varm pitabrød i ovnen eller brødrister som anvist på pakken.
3. Bland sammen tikka masala og yoghurt. Man kan enten bruke pulver, eller kjøpe glass med tikka masala, da tar man litt mer enn 4 ts (jeg brukte glass og lagde 50/50 med saus og yoghurt).
4. Skjær grønnsakene i skiver, og legg dem i pitabrødet før du legger på kjøtt og dressing til slutt.


(for ordens skyld kan jeg nevne at jeg fant oppskriften på vektklubben.no, mens bildet er fra middagsbordet mitt)

En veldig god og "lett" lørdagskoserett, som var perfekt før Kristine og jeg satte kursen ut i skogen for å gjennomføre dagens treningsøkt. Det ble nesten en hel mil i dag også, og det var veldig koselig å ha noen å gå sammen med. Nå er det aldeles straks Grand Prix-party her, vi venter bare på gutta som er ute på mc-tur. Jeg har meldt meg sånn halvveis ut siden jeg trenger å lese, men kommer til å sitte med ørepropper ved kjøkkenbordet sånn at jeg kan vinkes inn i sofaen ved storartede opptredener.  
Ha en super lørdagskveld!

4 kommentarer

Hønepøne

29.05.2010 kl.22:02

Oppskriften er notert :o)

Linda

30.05.2010 kl.01:32

Digger bloggen din :)

Antemor

30.05.2010 kl.18:48

Mmmm det så godt ut! Skal prøvers her i hemien også!

Thessa

30.05.2010 kl.22:24

Lagde den med kyllingfilet i dag, og da syntes jeg den var enda bedre!:)

Skriv en ny kommentar

hits