Potato skins




Oppskrift:
Poteter
Smrettsbacon
Ost
Grillkrydder
Rmme
Ingredisenser til en salat du liker.

1. Del potetene i to p langs, og legg dem med den flate siden opp i en langpanne.
2. Stek potetene p 225 grader til de er ferdige (tiden variere litt ut ifra hvor store poteter man bruker).
3. Stek baconet til det er sprtt.
4. Avkjl potetene noen minutter, og skrap deretter ut innmaten med en skje.
5. Fyll poteten med bacon og topp med ost.
6. Stekes til osten har smeltet p 225 grader.
Serveres med rmme og salat:)

Hvis man vil fylle potetene med noe annet enn bacon kan man selvflgelig gjre det, hvis noen har noen gode forslag til videreutvikling av retten, er det bare komme med dem:) Det var i hvert fall supergodt, og smaker like godt kald som varm.

20 kommentarer

Kjempe fin blogg! <3

Hva syns du om de headerne jeg har laget? Hvilken liker du best?

QUIZZA - VINN GAVEKORT

26.01.2010 kl.19:53

Vet du hva ? Jeg synes det var drit morsomt interresangt lese bloggen din ! Er ikke siste ganga jeg er innom p bloggen din !^^ love it !

Men btw, jeg har en liten konkuranse der du kan vinne et gavekort p brun og blid, her er linken der du kan melde deg p : www.quizza.blogg.no/1264169369_konkuranse__vinn_gave.html#comment

- QUIZZA <3
Kjempe fin header :-)

Kommenter gjerne tilbake, da blir jeg glad! ;-)

Guro

26.01.2010 kl.19:57

Vet du hva, jeg takker hyere makter og det som mer er til for bloggen din! Prvde oreoshaken din i dag, smashing! Soppsuppa di er verdens beste, og n skal jeg farsken ta meg lage potato skins en kveld! De ser helt hrrlige ut. Keep it up! :D

Lene-TheOneAndOnly!

26.01.2010 kl.19:59

Oj, det hrtes godt ut. Det m jeg prve en dag :)

Utrolig fin blogg du har.

mia

26.01.2010 kl.20:10

Det s bra ut, og veldig lettvint da:) takk for tips!

Catrine

26.01.2010 kl.20:28

Oj, s/hrtes kjempegode ut! og ikke minst lett, kanskje til og med jeg kan f til dette;) hehe..

overraske kjresten engang kanskje :)

Marita

26.01.2010 kl.20:56

Det s veldig godt ut. Minner meg litt om cajun potet som det hender vi spiser ute p cafeen her. Det er samme opplegget, men er med stekt purre og tomat sammen med baconet og creme fraiche i stedet for rmme! Prv det. Knall godt!

Dina

26.01.2010 kl.21:29

E veldig godt med litt kryddersmr i bunn ss:) Ellers kan man jo ha det man bruke i vanlig bakt potet, i tillegg e det rgodt med sweetchili saus til:)

mathildehoen

26.01.2010 kl.21:31

diggg :D

Wenche

26.01.2010 kl.21:41

Dette s godt ut, skal prve det en dag, det og noen av de andre fine oppskriftene du har lagt ut:)

Men m bare sprre, hva gjr du med poteten du skraper ut? Fyller den tilbake i skallet sammen med bacon og ost eller? Jeg er absolutt ingen kokk, og m ha det inn med teskje, hehe:)

Takk for en helt fantastisk blogg:)

Klem, Wenche:)
Naaaaaam n ble jeg sulten!!! hh..tror jeg m lage snn n...men har jeg poteter?

sa

26.01.2010 kl.22:23

Hej

Tack fr ett bra tips!

Jag lskar potatoesskins s det ska jag helt klart laga en dag!

Ha en fortsatt fin kvll.

Kram sa

Mina

27.01.2010 kl.00:21

hva gjr vi med det utskrapte poteten?

Elise

27.01.2010 kl.00:31

Haha, det tenkte jeg p ogs, hva gjr vi med resten av poteten? Jeg liker nemlig ikke kaste brukbar mat..hm..kanskje jeg skal lage en oppskrift p Potatoskinsrestepotetstuing!

Silje

27.01.2010 kl.12:15

Siden det virket som du likte Mtv's 16 and pregnant ganske godt, s har det n kommet en ny serie som heter Teen Mom. Den flger dagliglivet til jentene etter fdselen.

http://www.mtv.com/shows/teen_mom/series.jhtml

=)
Mums vad gott det ser ut, det hr receptet har jag aldrig sttt p tidigare, det ska bli spnnande att prova p barne och barnbarn! Potatismoset som blir ver tnker jag vispa upp med lite smr och mjlk och ha bredvid, det passar ju perfekt till fyllningen i potatisen. En stor blandad sallad vill jag servera till, med lite god olivoljedressing.

Ha det fint, hoppas ni inte r begravda i sn!

Linda!!

27.01.2010 kl.20:19

Det er lurt hule ut poteten og fylle den fr du setter den i ovnen. Bruk en isskje! Da trenger ikke potet like lang steketid, og du slipper vente p avkjling. Og tillegg blir ikke potetene delagte nr du huler de ut!

Astrid

27.01.2010 kl.22:32

, snn mat er digg! Jeg pleier bake poteten hel, s dele den i to og skrape ut innmaten. Den moser jeg med krydder av ymse slag (pepper er et must), persille, litt smr eller rmme og presset hvitlk. Dette blandes godt, stappes tilbake i potethalvdelene, strs over med litt ost og puttes inn i ovnen til osten er smeltet.... Mmmmm. Stekt bacon oppi det hele er sikkert bare enda mer digg... Forresten: Tips til steking av bacon uten sl: Bakepapir p forma, baconet fordelt i skiver utover, 200 grader p ovnen i 10-15 minutter - og vips! Tm av overfldig fett, legg baconet utover en tallerken til det er avkjlt og sprtt. Myyye enklere enn stekepanna :-)

Thessa

27.01.2010 kl.22:46

Wenche: jeg la det i en haug ved siden av det andre og drysset litt bacon og ost p, da kan det spises senere:)

Skriv en ny kommentar

hits