Potato skins




Oppskrift:
Poteter
Smårettsbacon
Ost
Grillkrydder
Rømme
Ingredisenser til en salat du liker.

1. Del potetene i to på langs, og legg dem med den flate siden opp i en langpanne.
2. Stek potetene på 225 grader til de er ferdige (tiden variere litt ut ifra hvor store poteter man bruker).
3. Stek baconet til det er sprøtt.
4. Avkjøl potetene noen minutter, og skrap deretter ut innmaten med en skje.
5. Fyll poteten med bacon og topp med ost.
6. Stekes til osten har smeltet på 225 grader.
Serveres med rømme og salat:)

Hvis man vil fylle potetene med noe annet enn bacon kan man selvfølgelig gjøre det, hvis noen har noen gode forslag til videreutvikling av retten, er det bare å komme med dem:) Det var i hvert fall supergodt, og smaker like godt kald som varm.

20 kommentarer

Kjempe fin blogg! <3

Hva syns du om de headerne jeg har laget? Hvilken liker du best?

QUIZZA - VINN GAVEKORT

26.01.2010 kl.19:53

Vet du hva ? Jeg synes det var drit morsomt å interresangt å lese bloggen din ! Er ikke siste ganga jeg er innom på bloggen din !^^ love it !

Men btw, jeg har en liten konkuranse der du kan vinne et gavekort på brun og blid, her er linken der du kan melde deg på : www.quizza.blogg.no/1264169369_konkuranse__vinn_gave.html#comment

- QUIZZA <3
Kjempe fin header :-)

Kommenter gjerne tilbake, da blir jeg glad! ;-)

Guro

26.01.2010 kl.19:57

Vet du hva, jeg takker høyere makter og det som mer er til for bloggen din! Prøvde oreoshaken din i dag, smashing! Soppsuppa di er verdens beste, og nå skal jeg farsken ta meg lage potato skins en kveld! De ser helt hærrlige ut. Keep it up! :D

Lene-TheOneAndOnly!

26.01.2010 kl.19:59

Oj, det hørtes godt ut. Det må jeg prøve en dag :)

Utrolig fin blogg du har.

mia

26.01.2010 kl.20:10

Det så bra ut, og veldig lettvint da:) takk for tips!

Catrine

26.01.2010 kl.20:28

Oj, så/hørtes kjempegode ut! og ikke minst lett, kanskje til og med jeg kan få til dette;) hehe..

overraske kjæresten engang kanskje :)

Marita

26.01.2010 kl.20:56

Det så veldig godt ut. Minner meg litt om cajun potet som det hender vi spiser ute på cafeen her. Det er samme opplegget, men er med stekt purre og tomat sammen med baconet og creme fraiche i stedet for rømme! Prøv det. Knall godt!

Dina

26.01.2010 kl.21:29

E veldig godt med litt kryddersmør i bunn åsså:) Ellers kan man jo ha det man bruke i vanlig bakt potet, i tillegg e det rågodt med sweetchili saus til:)

mathildehoen

26.01.2010 kl.21:31

diggg :D

Wenche

26.01.2010 kl.21:41

Dette så godt ut, skal prøve det en dag, det og noen av de andre fine oppskriftene du har lagt ut:)

Men må bare spørre, hva gjør du med poteten du skraper ut? Fyller den tilbake i skallet sammen med bacon og ost eller? Jeg er absolutt ingen kokk, og må ha det inn med teskje, hehe:)

Takk for en helt fantastisk blogg:)

Klem, Wenche:)
Naaaaaam nå ble jeg sulten!!! Åhh..tror jeg må lage sånn nå...men har jeg poteter?

Åsa

26.01.2010 kl.22:23

Hej

Tack för ett bra tips!

Jag älskar potatoesskins så det ska jag helt klart laga en dag!

Ha en fortsatt fin kväll.

Kram Åsa

Mina

27.01.2010 kl.00:21

hva gjør vi med det utskrapte poteten?

Elise

27.01.2010 kl.00:31

Haha, det tenkte jeg på også, hva gjør vi med resten av poteten? Jeg liker nemlig ikke å kaste brukbar mat..hm..kanskje jeg skal lage en oppskrift på Potatoskinsrestepotetstuing!

Silje

27.01.2010 kl.12:15

Siden det virket som du likte Mtv's 16 and pregnant ganske godt, så har det nå kommet en ny serie som heter Teen Mom. Den følger dagliglivet til jentene etter fødselen.

http://www.mtv.com/shows/teen_mom/series.jhtml

=)
Mums vad gott det ser ut, det här receptet har jag aldrig stött på tidigare, det ska bli spännande att prova på barne och barnbarn! Potatismoset som blir över tänker jag vispa upp med lite smör och mjölk och ha bredvid, det passar ju perfekt till fyllningen i potatisen. En stor blandad sallad vill jag servera till, med lite god olivoljedressing.

Ha det fint, hoppas ni inte är begravda i snö!

Linda!!

27.01.2010 kl.20:19

Det er lurt å hule ut poteten og fylle den før du setter den i ovnen. Bruk en isskje! Da trenger ikke potet like lang steketid, og du slipper vente på avkjøling. Og tillegg blir ikke potetene ødelagte når du huler de ut!

Astrid

27.01.2010 kl.22:32

Å, sånn mat er digg! Jeg pleier å bake poteten hel, så dele den i to og skrape ut innmaten. Den moser jeg med krydder av ymse slag (pepper er et must), persille, litt smør eller rømme og presset hvitløk. Dette blandes godt, stappes tilbake i potethalvdelene, strøs over med litt ost og puttes inn i ovnen til osten er smeltet.... Mmmmm. Stekt bacon oppi det hele er sikkert bare enda mer digg... Forresten: Tips til steking av bacon uten søl: Bakepapir på forma, baconet fordelt i skiver utover, 200 grader på ovnen i 10-15 minutter - og vips! Tøm av overflødig fett, legg baconet utover en tallerken til det er avkjølt og sprøtt. Myyye enklere enn stekepanna :-)

Thessa

27.01.2010 kl.22:46

Wenche: jeg la det i en haug ved siden av det andre og drysset litt bacon og ost på, da kan det spises senere:)

Skriv en ny kommentar

hits