Grove pizzahorn

Slenger ut oppskriften på pizzahornene som noen spurte om:)

grovepizzahorn copy

12 kommentarer

Linda

30.03.2009 kl.16:42

mmmm ser kjempegode ut!

Johnsine

30.03.2009 kl.17:23

Du er en sann inspirasjon. Så synd jeg ligger i senga og er dødssyk, ellers skulle jeg kastet meg rundt og laget dem! Flinke deg!

johanne

30.03.2009 kl.18:13

Et lite tips..Hva med å kutte ut sukker og hvetemel i oppskriften, bruk spelt isteden..mye sunnere, pluss at sånne som meg som har leddgikt kan spise de også..har aldri skjønt hvorfor man skal putte sukker i alt mulig..Ellers vil jeg si at du er til stooor inspirasjon for meg og mange andre..Ariel er helt fantastisk nydelig..

Mona

30.03.2009 kl.19:23

tusen takk for oppskriften:)da blir det pizzahorn baking her til helga:)gleder meg allerede:)håper alt er bra med Ariel nå da.kose deg i kveld da:)

Thessa

30.03.2009 kl.19:27

johanne: da hadde de het "sunne pizzahorn";)Fant oppskriften på nettet og modifiserte den litt, men stusset litt på sukkeret jeg også. Tok det med for sikkerhets skyld (i tilfelle de var vesentlig for oppskriften jeg brukte - man vet jo aldri), 80 gram er heldigvis ikke så mye i en så stor sammenheng. Du får mekke horn med spelt og uten sukker og gi tilbakemelding på om de ble gode:)Mona: Ikke helt, hun kastet opp frokosten i dag, så vi blir hjemme i morgen.

mow

30.03.2009 kl.23:46

hva har du copyright på?

Thessa

30.03.2009 kl.23:53

Bare at folk kopierer hele shiten med bildet mitt:)

Iselin

31.03.2009 kl.11:19

De så kjempegode ut. Men du kan trygt kutte ut sukker. Det brukes jo egentlig bare i desserthorn, altså horn med syltetøy fyll osv. Prøvde ut ørten oppskriftet da jeg var konditorlærling, og fant denne oppskriften som jeg likte best:75-100 g smør2dl hvetemel40g fersk gjær1/2 ts salt1 egg7-8 dl hvetemel (bruk gjerne grovt eller spelt hvis man heller ønsker det)Pleier å doble denne da. Baker ofte å tar med i bhg. på bursdager og andre feiringer. Bruker ikke ferdig pizzasaus heller, da det inneholder litt vel mye salt for de små. Lager selv av hakket tomat, tomatpure, hvitløk, vann, oregano. Hakker også løk i små biter og gulerot å har i sausen, så får de små i seg litt grønnsaker også. Så blander jeg med enten stekt karbonade deig eller røkt pølse. Pleier også å etterheve i ca. 30min for å få de ekstra luftige.

Hilde

30.01.2010 kl.17:22

Jammy.... Lagde disse til middag i dag, og det er de beste pizzahornene både jeg og min familie har smakt. Kommer visst til å fortsette å lage disse:) Takk for at du delte oppskriften i din blogg:)

Thessa

30.01.2010 kl.18:08

Så bra at de falt i smak:)

Olemann

23.02.2010 kl.15:07

Sukker brukes for at de skal heve bedre og bli luftigere. Gjærbakterien er fryktelig glad i sukker. :)

Elin

23.08.2011 kl.08:09

Kjempegode pizzahorn. De var stor suksess her. Neste gang skal jeg ha tacokjøttdeig oppi. Supert at de var så grove.

Skriv en ny kommentar

hits