Grove pizzahorn

Slenger ut oppskriften p pizzahornene som noen spurte om:)

grovepizzahorn copy

12 kommentarer

Linda

30.03.2009 kl.16:42

mmmm ser kjempegode ut!

Johnsine

30.03.2009 kl.17:23

Du er en sann inspirasjon. S synd jeg ligger i senga og er ddssyk, ellers skulle jeg kastet meg rundt og laget dem! Flinke deg!

johanne

30.03.2009 kl.18:13

Et lite tips..Hva med kutte ut sukker og hvetemel i oppskriften, bruk spelt isteden..mye sunnere, pluss at snne som meg som har leddgikt kan spise de ogs..har aldri skjnt hvorfor man skal putte sukker i alt mulig..Ellers vil jeg si at du er til stooor inspirasjon for meg og mange andre..Ariel er helt fantastisk nydelig..

Mona

30.03.2009 kl.19:23

tusen takk for oppskriften:)da blir det pizzahorn baking her til helga:)gleder meg allerede:)hper alt er bra med Ariel n da.kose deg i kveld da:)

Thessa

30.03.2009 kl.19:27

johanne: da hadde de het "sunne pizzahorn";)Fant oppskriften p nettet og modifiserte den litt, men stusset litt p sukkeret jeg ogs. Tok det med for sikkerhets skyld (i tilfelle de var vesentlig for oppskriften jeg brukte - man vet jo aldri), 80 gram er heldigvis ikke s mye i en s stor sammenheng. Du fr mekke horn med spelt og uten sukker og gi tilbakemelding p om de ble gode:)Mona: Ikke helt, hun kastet opp frokosten i dag, s vi blir hjemme i morgen.

mow

30.03.2009 kl.23:46

hva har du copyright p?

Thessa

30.03.2009 kl.23:53

Bare at folk kopierer hele shiten med bildet mitt:)

Iselin

31.03.2009 kl.11:19

De s kjempegode ut. Men du kan trygt kutte ut sukker. Det brukes jo egentlig bare i desserthorn, alts horn med syltety fyll osv. Prvde ut rten oppskriftet da jeg var konditorlrling, og fant denne oppskriften som jeg likte best:75-100 g smr2dl hvetemel40g fersk gjr1/2 ts salt1 egg7-8 dl hvetemel (bruk gjerne grovt eller spelt hvis man heller nsker det)Pleier doble denne da. Baker ofte tar med i bhg. p bursdager og andre feiringer. Bruker ikke ferdig pizzasaus heller, da det inneholder litt vel mye salt for de sm. Lager selv av hakket tomat, tomatpure, hvitlk, vann, oregano. Hakker ogs lk i sm biter og gulerot har i sausen, s fr de sm i seg litt grnnsaker ogs. S blander jeg med enten stekt karbonade deig eller rkt plse. Pleier ogs etterheve i ca. 30min for f de ekstra luftige.

Hilde

30.01.2010 kl.17:22

Jammy.... Lagde disse til middag i dag, og det er de beste pizzahornene bde jeg og min familie har smakt. Kommer visst til fortsette lage disse:) Takk for at du delte oppskriften i din blogg:)

Thessa

30.01.2010 kl.18:08

S bra at de falt i smak:)

Olemann

23.02.2010 kl.15:07

Sukker brukes for at de skal heve bedre og bli luftigere. Gjrbakterien er fryktelig glad i sukker. :)

Elin

23.08.2011 kl.08:09

Kjempegode pizzahorn. De var stor suksess her. Neste gang skal jeg ha tacokjttdeig oppi. Supert at de var s grove.

Skriv en ny kommentar

hits