Kylling, pasta og baconasparges:)

 I går lagde jeg middag som smakte så godt at jeg vil dele oppskriften med dere.
Jeg stekte opp krydret kyllingfilét, og kokte opp pasta penne. Deretter lagde jeg Rosépeppersaus, og rørte pastaen inn i sausen, sånn at pastaen fikk et touch av Rosépepper.
normal
Deretter rullet jeg inn asparges i bacon, slik som bildet her, men jeg liker å ta to og to asaparges sammen med en skive bacon. Da er det lettere å få baconet til å ligge på plass under steking. Deretter steker man asparges og bacon på ganske sterk varme, til baconet blir passe sprøtt. Da er også aspargesen ferdig.
Jeg serverte denne retten med varmt hvitløksbrød til, og vi spiste til vi hadde vondt i magen:)

6 kommentarer

Linn Elisabeth

18.10.2008 kl.20:20

NAMNAMNAMNAM!!! Det hørtes jo helt himmelsk ut!! =)Ha en fin helg da gumman!!

Linn Elisabeth

18.10.2008 kl.20:25

Du ser så kjent ut på de bildene i headeren din snupps! Jeg føler jeg har truffet deg en plass eller'no...hmmmm... Treningssammenheng? På en convention eller noe sånn? Eller har du gått modellvisninger før du fikk lillegull?? Jeg er helt sikker på at jeg har truffet deg før altså =) Jaja, kanskje i ett tidligere liv *thihihihi*Stoor helgekos!

john

19.10.2008 kl.12:06

dette er en av mine favorittblogger! jeg liker godt at du skriver litt om mat også! i luv it=)

Thessa

19.10.2008 kl.15:27

john: takk for det:) Jeg liker godt å skrive om mat også:)

Torhild

19.10.2008 kl.15:55

Takk for tips, jeg har laget flere av oppskriftene du har lagt ut, og det smaker alltid godt. Du burde lage din egen kokebok!!!

19.10.2008 kl.16:25

Dette skal jeg prøve til uka. Er så tom for ideer selv at jeg blir glad hver gang du legger ut en oppskrift. Du kan godt gjøre det oftere:)

Skriv en ny kommentar

hits