Kylling, pasta og baconasparges:)

I gr lagde jeg middag som smakte s godt at jeg vil dele oppskriften med dere.
Jeg stekte opp krydret kyllingfilt, og kokte opp pasta penne. Deretter lagde jeg Rospeppersaus, og rrte pastaen inn i sausen, snn at pastaen fikk et touch av Rospepper.
normal
Deretter rullet jeg inn asparges i bacon, slik sombildet her, men jeg liker ta to og to asaparges sammen med en skive bacon. Da er det lettere f baconet til ligge p plass under steking. Deretter steker man asparges og bacon p ganske sterk varme, til baconet blir passe sprtt. Da er ogs aspargesen ferdig.
Jeg serverte denne retten med varmt hvitlksbrd til, og vi spiste til vi hadde vondt i magen:)

6 kommentarer

Linn Elisabeth

18.10.2008 kl.20:20

NAMNAMNAMNAM!!! Det hrtes jo helt himmelsk ut!! =)Ha en fin helg da gumman!!

Linn Elisabeth

18.10.2008 kl.20:25

Du ser s kjent ut p de bildene i headeren din snupps! Jeg fler jeg har truffet deg en plass eller'no...hmmmm... Treningssammenheng? P en convention eller noe snn? Eller har du gtt modellvisninger fr du fikk lillegull?? Jeg er helt sikker p at jeg har truffet deg fr alts =) Jaja, kanskje i ett tidligere liv *thihihihi*Stoor helgekos!

john

19.10.2008 kl.12:06

dette er en av mine favorittblogger! jeg liker godt at du skriver litt om mat ogs! i luv it=)

Thessa

19.10.2008 kl.15:27

john: takk for det:) Jeg liker godt skrive om mat ogs:)

Torhild

19.10.2008 kl.15:55

Takk for tips, jeg har laget flere av oppskriftene du har lagt ut, og det smaker alltid godt. Du burde lage din egen kokebok!!!

19.10.2008 kl.16:25

Dette skal jeg prve til uka. Er s tom for ideer selv at jeg blir glad hver gang du legger ut en oppskrift. Du kan godt gjre det oftere:)

Skriv en ny kommentar

hits